Op donderdag 14 september organiseert Branchevereniging Media Monitoring Organisaties (BMMO) het event: Mediamonitoring, op weg naar een werkbaar systeem!

Nieuws moet altijd toegankelijk blijven!

Nieuws, in de breedste zin van het woord, is van belang voor iedereen. Voor consumenten, maar ook voor organisaties. Die proberen zich dagelijks op de hoogte te houden van het nieuws, onder andere via mediamonitoring. Nieuws, nieuwsanalyse en duiding zijn belangrijk. Het gaat om informatie over een eigen merk, organisatie, concurrent of ontwikkelingen in de branche. Wij vanuit BMMO willen nieuws voor deze doeleinden toegankelijk houden tegen redelijke voorwaarden. We streven naar een gezonde markt en werkbaar systeem van nieuwsproducent tot nieuwsconsument en alle tussenliggende partijen in deze keten.

Een middag vol inzichten én inspiratie

Goed nieuws! Tijdens dit event krijg je de kans om alle stakeholders in de branche live te ontmoeten. Naast deskundige sprekers inventariseren we in een paneldiscussie de situaties waar nu onduidelijkheid over bestaat. We geven als branchevereniging onze visie op hoe we het systeem werkbaar kunnen houden waarbij we graag ook jouw wensen en ervaringen horen om mee te nemen in gesprekken met belangrijke stakeholders. Daarnaast is het ook onze taak om te inspireren. Daarom blikken we vooruit! Wat brengt de nieuwe generatieve AI-techniek zoals Chat GPT ons? Is het een kans of bedreiging voor de communicatieprofessional?

Kortom, je gaat met een dosis opgefriste kennis én inspiratie richting huis, met de wetenschap dat wij als branchevereniging streven naar een werkbaar en fair systeem. Met jouw input gaan we aan de slag.

Tickets

Als branchevereniging hebben wij geen winstoogmerk. Met de aankoop van een event ticket (€ 75,-) draag je automatisch bij aan professionalisering van de branche en monitoring middels een werkbaar systeem.

Wil je weten welke sprekers er op ons event staan? Vind hier het programma.

Datum en tijd: donderdag 14 september van 14.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend een drankje
Waar: Volkshotel in Amsterdam
Locatie en parkeren: Volkshotel is het voormalige Volkskrantgebouw op Wibautstraat 150 in Amsterdam, naast metrohalte Wibautstraat. Betaald parkeren kan beperkt bij het hotel, in de garage van restaurant Dauphine (5 min) en in de buurt.  

We horen graag voor 1 september of je aanwezig bent. Registreren kan via deze link.
 
Vriendelijke groeten namens het bestuur BMMO,

Thierry Thijssen – secretaris  
Theo Korstanje – penningmeester
Charissa Smits Croes – voorzitter

Programma